sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Scandic Hotel Paasi


Yövyin Scandic Paasin Superior-huoneessa kaksi yötä ollessani Helsingissä työmatkalla. Ajoin ensimmäistä kertaa Helsingin keskustassa omalla autolla ja vaikka etukäteen kovasti jännitti, tunsin olevani vanha tekijä kun pysäköin kaarani hotellin eteen. Siitä muuten heti plussaa Paasille, parkkipaikka suoraan hotellin edessä ja ainakin minä löysin heti vapaan paikan. Toki parkkimaksu on miinusta, mutta kaikkiaan rahaa mittariin upposi reissulla 30 euroa, mikä ei ole mielestäni paha ollenkaan.
Huone oli täysin makuuni, oi että sentään. Kaikki huonekalut ja pintamateriaalit sekä yksityiskohdat, oi että. Tässä hotellissa oli juuri sellaista tyyliä mitä voisin heti siirtää omaan kotiini. Erityisesti mustavalkoraitainen tapetti sykähdytti.
Modernista ilmeestä huolimatta huone oli erittäin kotoisa ja kutsuva. Viihdyin yksinäni huoneessa äärettömän hyvin lehtijuttuja naputellen.
 Ihan mahtavan upea tämä taulu ja vasemmalla pilkottava peili <3
Hotellissa on tietenkin myös sviitti ja sehän se olisikin ollut huikea kokeilla.

Master suite –sviitissä on erillinen makuu- ja olohuone sekä oma sauna. Wou! 85,5 neliötä riittää takuulla luksustunnelmaan häiden jälkeen. Itse varaisin huoneen heti kahdeksi yöksi, sillä mikä onkaan ihanampaa kuin viettää rentouttavaa aikaa häähumun jälkeen. Master-sviitti on sisustettu "Spectacular"- teemalla.
Kuva: Scandic Paasi.
Tämä tapetti oli huikean kiinnostava. Ystäväni Johanna on kirjoittanut tapetista omassa blogissaan, käykää kurkkimassa.
Lempikukkani kalla, osuvasti.
Upea kylppäri mustassa ja valkoisessaan. Kaiken kruunasi ylellisen pehmeä kylpytakki.
Scandic Paasi tarjosi aika lailla parastaan, sillä palvelu oli aulassa erinomaista. Kävin toisena aamuna aamupalalla nautiskelemassa superhyvää kahvia ja puuroa. En ole koskaan pitänyt yksin syömisestä, mutta aamupalalla oli ihan hyvä kerätä tulevan kuvauspäivän ajatuksia jännitys vatsanpohjassa kutittaen. Nimittäin nuo kuvaukset joissa olin mukana Lumihopean tuotteiden kanssa olivat kyllä älyttömän upeat. Niistä lisää vasta paljon myöhemmin, sillä en vaan voi paljastaa vielä mitään ;)
Kuinka moni muu on käynyt testaamassa Scandic Paasin? Mitä mieltä olitte? Entä onkos täällä hääpareja jotka aikovat viettää hääyönsä kyseisessä hotellissa?

1 kommentti:

  1. Scandic-hotellit ovat kyllä komeasti uudistaneet ilmettään.

    VastaaPoista